SAMEN MET MAARTENMAKELAARDIJ GELOVEN WIJ IN ROTTERDAM

Smullend het nieuwe jaar in leek ons een goed idee!
Daarom dachten wij, waarom geven wij aan een groep leuke Rotterdammers niet een gezellig dinertje weg en waar is dat nou lekkerder dan bij de Frietboutique?

MM2.jpg

MAARTENMakelaardij en de Frietboutique willen één van jullie uitnodigen om met negen vrienden langs te komen bij de Frietboutique. Dit om met z’n allen gratis te genieten van een maaltijd ter waarde van €75 euro en samen met ons Rotterdam te vieren. Aanstaande zaterdag wordt de winnaar al bekend gemaakt. Wij zullen met jou de datum afspreken waarop jij kan komen eten, we moeten er natuurlijk voor zorgen dat jullie tafeltje klaarstaat.

Wat je moet doen om kans te maken? Like de Facebookpagina van de Frietboutique Rotterdam, reageer onder de Facebook post van MAARTENMakelaardij met Rotterdam ❤ & tag je negen smulmaatjes! Wie weet zien we jou dan binnenkort met een groep vrienden, familie of collega’s bij de Frietboutique!

Een heerlijke hartelijke groet,

MAARTENMakelaardij en de Frietboutique

Tags: No tags

Comments are closed.