DSC_0582+bw

HANDS OFF MY CHOCOLATE & FRIETBOUTIQUE SLAAN OPNIEUW DE HANDEN INEEN

In 2017 introduceerde Hands Off My Chocolate & Frietboutique de lekkerste zoet-zoutcombinatie van 2017. Het frietje met een saus van melkchocolade kwam om op de kaart en werd een groot succes! Vandaag de dag krijgt Frietboutique wekelijks mensen over de vloer die vragen of ze het frietje choco nog kunnen krijgen. “Wij vonden het tijd voor een herintroductie, maar dan net even anders!” Aldus het team van Hands Off My Chocolate en Frietboutique. 

DSC_0582 bw.jpg

it keer komt het frietje choco niet met melkchocolade maar met een rode chocolade met red velvet. Het zout van de friet en het zoet van de chocolade zorgt voor een verrassende smaakcombinatie. Opzoek naar the real Foodporn experience? Vraag er dan een schep knettersuiker bij! 

Hands Off My Chocolate
Red Velvet & White Chocolate van Hands Off My Chocolate is door meer dan 100 chocoladeliefhebbers uitvoerig getest voor haar introductie. De Red Velvet & White Chocolate kwam als aller lekkerste uit de test.

Naas de lekkerste is de chocolade ook eerlijk. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation. Deze organisatie stimuleert de duurzame oogst van cacaobonen en helpt tegelijkertijd bij het verbeteren van de kwaliteit van het boerenleven en de cacaobonen. Door cacao van Cocoa Horizons te kopen, helpen we cacaoboeren in Ivoorkust, Ghana en Tanzania om bloeiende gemeenschappen te creëren.

Dit maakt de chocolade natuurlijk extra lekker want dingen op de juiste manier doen smaakt nou eenmaal een stuk beter!

Verkrijgbaarheid
De limited edition Friet Red Velvet is vanaf 1 mei een maand lang exclusief verkrijgbaar bij Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam voor €4,50.

Tags: No tags

Comments are closed.