TEAMFRIET ZOEKT EEN ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER

Werken in de Frietboutique met het lekkerste friet en ijs, de leukste gasten en fijne collega’s. Wij zijn de Frietboutique, een jong en ambitieus bedrijf en we zoeken jou! Lees snel verder!

Hallo ambitieuze dame of heer,

Wij zijn de Frietboutique, een jonge en dynamische organisatie waarbij we als missie hebben de beste friet van het land te bakken. Met 2 winkels, tientallen restaurants met onze friet op de kaart en zelfs ons eigen peper en zout merk zijn we niet te stoppen en dat kunnen we natuurlijk niet alleen. We zoeken per direct een enthousiaste collega met leidinggevende skills die ons team komt verstekren

We verkopen geluksmomentjes ; guilty pleasures die zo goed zijn dat je er makkelijk elke dag voor terugkomt.

Run de winkel alsof deze van jezelf is, denk in oplossingen want problemen bestaan niet. Heb je oog voor detail, weet je de juiste snaar te raken bij mensen (gasten en team), pak je je verantwoordelijkheid en denk je een vestiging zelfstandig te kunnen draaien laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Wat we zoeken:

·       Ondernemingsmentaliteit

·       Ervaring in horeca

·       Representativieteit

·       Warme persoonlijkheid

·       Gevoel voor gastvrijheid

·       Flexibel en dus ook beschikbaar in het weekend

·       Iemand die we kunnen wakker maken voor goede friet

“Iemand die snapt dat ijs en friet een dag kan maken of breken. Iemand die flexibel en verantwoordelijk is, ervaring heeft met het aansturen van collega’s en het team kan vormen.

Wat wij bieden:

·       Groeien,

·       Werken in een drukke winkel vol leuke gasten en kinderen met de allerbeste producten die er zijn

·       Leuke extra’s (naast onbeperkt ijs en friet) zoals mee naar de leukste feestjes, teamontbijtjes en natuurlijk regelmatig uitjes met elkaar.

·       Een goed salaris

·       Echt veel leren

·       Voel jij je aangesproken en ben jij beschikbaar vanaf begin april Wacht dan niet langer en mail ons je motivatie en cv naar Leanne en Pebbles via info@frietboutique.nl

Tags: No tags

Comments are closed.