frietje

STERRENFRIETJE IN SAMENWERKING MET BRIDGES

Frietboutique en Bridges introduceren het ‘Sterrenfrietje.’

Uit de samenwerking tussen de Frietboutique en het Amsterdamse sterrenrestaurant Bridges is een nieuwe limited edition voortgekomen: ‘Sterrenfrietje’. Een maand lang is het speciale frietje exclusief te bestellen in de vestigingen van de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam en uiteraard in de Bar Bistro van restaurant Bridges

De Frietboutique en chefs van restaurant Bridges: Andrès Delpeut  en Pascal Duvivier slaan de handen ineen en ontwikkelen het ‘Sterrenfrietje. De special bestaat uit de originele verse frietjes van de Frietboutique die worden ingelegd in Kesebeke zuur, ossenworst, sambal-mosterd en ingelegde rode ui.

Over Bridges

Bridges* is een restaurant in het centrum van Amsterdam dat sinds 2014 in het bezit is van een Michelinster. De special is ontwikkeld door Andrès Delpeut en Pascal Duvivier. Andrès heeft jarenlange ervaring in het aansturen van diverse keukens op managementniveau, hij is geen onbekende in de wereld van de Michelinsterren.Op 26-jarige leeftijd ontving hij zijn eerste Michelinster bij Restaurant De Roggebot, waardoor hij één van de jongste sterrenchefs van Nederland werd. Andrès is de leermeester van Pascal en zij werken al 10 jaar samen. Na in verschillende restaurants in Amsterdam gewerkt te hebben is Pascal al 2 jaar werkzaam als sous-chef in sterrenrestaurant Bridges.

Over de friet

Sammy & Pebbles startten in 2013 met ondernemen. Ze richtten IJsboutique op en breidden al snel uit met een ander product: friet. De beroemde frieten van Frietboutique worden gebakken van onbehandelde, duurzame Agria-aardappels die rechtstreeks bij de boer worden gehaald. De aardappels worden met de hand gesneden en gebakken in 100% plantaardige olie. De dames maken niet alleen goede friet, maar willen ook iets speciaals serveren en zich onderscheiden door van een klassiek product als friet iets bijzonders te maken.

Verkrijgbaarheid

Het ‘Sterrenfrietje’ is exclusief verkrijgbaar van 10 september tot 8 oktober in de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam. Uiteraard kan het frietje ook besteld worden in de Bar Bistro vanrestaurant Bridges*. De prijs van het ‘Sterrenfrietje’ is €6,50.

frietje
Tags: No tags

Comments are closed.