Word jij de nieuwe Chief Happiness Officer van de Frietboutique?

... Die stapelgek is op de beste friet & lekkerste ijs? Lees dan snel verder!

Van friet en ijs houden is natuurlijk het allerbelangrijkste voor ons, maar verder zijn we op zoek naar een topper die...:
... niet bang is voor Amsterdammers
... van Rotterdam houdt ❤
... gek is op marketing, social media, horeca en gastvrijheid
... verder mee wil bouwen aan het merk Sammy & Pebbles
... graag met en voor gezellige mensen werkt
... 2 dagen per week beschikbaar is (1 marketingdag in Amsterdam en 1 dag in de gezelligste winkel van NL)
... onze huidige CHO Michelle kan vervangen omdat ze ons gaat verlaten voor een avontuur in The States 🇺🇸

Maakt dit je happy, is dit wat voor jou en word jij dus onze nieuwe CHO 😃😃😃/ nieuwe Mies 💁 / marketing manager? Let us know of vraag meer info via info@frietboutique.nl

PS: Het is echt een leuke functie
PS: Delen/taggen yes please!

PieperPraat!

Zoals jullie weten zijn we altijd opzoek naar de beste aardappel. Omdat het (gelukkig) een natuurproduct is en blijft is het af en toe een uitdaging om deze te vinden, maar we zijn er weer van overtuigd de beste gevonden te hebben *whoohoo, discodip confetti all over the boutique!*

Normaal gesproken gebruiken wij de Agria aardappel voor onze verse friet. Dit is de lekkerste en beste aardappel om frietjes van te maken. Maar vorige week zijn we overgestapt van oude oogst Agria’s op nieuwe oogst Frieslanders. Dit is nodig omdat de oude Agria’s te sterk in kwaliteit achteruit gaan om hier nog mooie frietjes van te kunnen bakken (jawel, natuurproduct). Nieuwe Agria’s zijn helaas nog niet voorhanden omdat dit een ‘laat’ ras is en het voor de kwaliteit van de friet heel belangrijk is dat de aardappelen groot groeien (voor grote frieten, dat is wat we willen!). Hoewel er voor de perfecte friet niets gaat boven een mooie goudgele Agria, hebben we voor de komende weken gelukkig een goed en lekker alternatief gevonden in het ras Frieslander. Dit is een vroege aardappelsoort die nu al redelijk grote aardappels geeft met het juiste zetmeelgehalte. Het vruchtvlees van de Frieslanders is wel wat lichter dan van de Agria. Daardoor is de friet ook wat lichter van kleur maar nog steeds erg lekker.

Wij verwachten dat we de nieuwe Agria’s weer hebben vanaf eind september / begin oktober, afhankelijk van het weer (natuurproduct hè). Kom binnenkort dus heerlijk genieten van een lekker Frieslander Frietje, voordat we de Agria Aardappel weer hebben! Welke aardappel vind jij het lekkerst voor je frietje? #frieslanderfriet #agriaaardappel #frietbattle

Dit is Arwin, onze favo aardappelboer voor de Agria's!

Dit is Arwin, onze favo aardappelboer voor de Agria's!

Ambitieuze manager gezocht in Amsterdam

Werken in de Frietboutique met het lekkerste friet en ijs, de leukste gasten en fijne collega's. Samen met Sammy en Pebbles ondernemen en groeien. Dit is een geweldige kans voor iemand die verder wil in food & hospitality.

Hallo ambitieuze dame of heer,

De dames van ijs en friet, wie kent ze niet? Wij, Sammy en Pebbles, zijn 4 jaar geleden dit avontuur gestart en we zitten in een sneltrein. Met 2 winkels, tientallen restaurants met onze friet op de kaart en zelfs ons eigen peper en zout merk zijn we niet te stoppen en dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste manager. Lees snel verder!

Het begon allemaal met onze eerste vestiging in Amsterdam en voor deze leuke locatie op de Cornelis Schuystraat, ons eerste kind,  zoeken we een enthousiaste manager (m/v).

We verkopen geluksmomentjes; guilty pleasures die zo goed zijn dat je er makkelijk elke dag voor terugkomt.
 

Als manager ben je verantwoordelijk voor het succes en de dagelijkse gang van zaken in ‘jouw’ Frietboutique.

Run de winkel alsof deze van jezelf is, denk in oplossingen want problemen bestaan niet. Heb je oog voor detail, weet je de juiste snaar te raken bij mensen (gasten en team), pak je je verantwoordelijkheid en denk je een vestiging zelfstandig te kunnen draaien laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Wat we zoeken:

  • Ondernemingsmentaliteit
  • Ervaring in horeca
  • Representativieteit
  • Warme persoonlijkheid
  • Beschikbaarheid in het weekend

Iemand die snapt dat ijs en friet een dag kan maken of breken. Iemand die flexibel en verantwoordelijk is, ervaring heeft met het aansturen van collega’s en het team kan vormen.

Wat wij bieden:

  • Groeien, samen met ons (winnaars van de groeichallenge), wij zijn bereid om te delen
  • Werken in een drukke winkel vol leuke gasten en kinderen met de allerbeste producten die er zijn
  • Leuke extra’s (naast onbeperkt ijs en friet) zoals mee naar de leukste feestjes, elke maand uit eten in een restaurant waar wij leveren en wekelijks feestelijk ontbijt met het managementteam
  • Een goed salaris
  • Echt veel leren van twee bevlogen ondernemers

Voel jij je aangesproken en ben jij beschikbaar vanaf begin augustus? Wacht dan niet langer en mail (info@frietboutique.nl) of bel (0630412109) ons!

Een tipje van de Zeemansboter ijsberg!

Schip Ahoy! In Rotterdam hebben we weer wat nieuws én heel heel lekkers; Zeemansboter pindakaas ijs! Dus aan alle kapiteins: kom aan wal in Rotterdam en proef ons stoere ijs!

hoofdslider_nieuw1.jpg

Zeemansboter is ontstaan in de thuishaven van de echte zeemannen; op Katendrecht in Rotterdam. Hier meerden vroeger ladingen pinda's aan vanuit de hele wereld en dit gebeurt nu nog steeds. Zeemansboter bestaat voor 99.8% uit biologische pinda's die een verre reis hebben gemaakt naar Rotterdam en oja, ook een beetje zeezout om het extra lekker te maken. Wanneer je een pot Zeemansboter koopt zit hier een label aan met het schip en containernummer waarmee de pinda's in Rotterdam zijn aangekomen. Hoe gaaf is dat?!

In samenwerking met onze ijsmaker Coen van IJssalon Crusio hebben we ijs met deze Zeemansboter pindakaas nu in de vitrine klaarstaan voor alle stoere (wannabe) kapiteins en zeemannen. En ik kan je vertellen, het is zo lekker dat je bijna je schip verlaat en de oceaan zwemmend wil oversteken voor een bolletje (of 2, 3 of een litertje?!) Zeemansboter pindakaas ijs! Oke, oké, dat is wel erg extreem, maar nu snappen jullie hoe enorm lekker het is ;)

#kapiteinHaakeatyourheartout #zeemansboterijsberg

IMG_9632.JPG

 

 

Blog news