Sterrenfrietje in samenwerking met Bridges

Frietboutique en Bridges introduceren het ‘Sterrenfrietje.’

Uit de samenwerking tussen de Frietboutique en het Amsterdamse sterrenrestaurant Bridges is een nieuwe limited edition voortgekomen: 'Sterrenfrietje'. Een maand lang is het speciale frietje exclusief te bestellen in de vestigingen van de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam en uiteraard in de Bar Bistro van restaurant Bridges


De Frietboutique en chefs van restaurant Bridges: Andrès Delpeut  en Pascal Duvivier slaan de handen ineen en ontwikkelen het ‘Sterrenfrietje. De special bestaat uit de originele verse frietjes van de Frietboutique die worden ingelegd in Kesebeke zuur, ossenworst, sambal-mosterd en ingelegde rode ui.


Over Bridges

Bridges* is een restaurant in het centrum van Amsterdam dat sinds 2014 in het bezit is van een Michelinster. De special is ontwikkeld door Andrès Delpeut en Pascal Duvivier. Andrès heeft jarenlange ervaring in het aansturen van diverse keukens op managementniveau, hij is geen onbekende in de wereld van de Michelinsterren.Op 26-jarige leeftijd ontving hij zijn eerste Michelinster bij Restaurant De Roggebot, waardoor hij één van de jongste sterrenchefs van Nederland werd. Andrès is de leermeester van Pascal en zij werken al 10 jaar samen. Na in verschillende restaurants in Amsterdam gewerkt te hebben is Pascal al 2 jaar werkzaam als sous-chef in sterrenrestaurant Bridges.


Over de friet

Sammy & Pebbles startten in 2013 met ondernemen. Ze richtten IJsboutique op en breidden al snel uit met een ander product: friet. De beroemde frieten van Frietboutique worden gebakken van onbehandelde, duurzame Agria-aardappels die rechtstreeks bij de boer worden gehaald. De aardappels worden met de hand gesneden en gebakken in 100% plantaardige olie. De dames maken niet alleen goede friet, maar willen ook iets speciaals serveren en zich onderscheiden door van een klassiek product als friet iets bijzonders te maken.


Verkrijgbaarheid

Het ‘Sterrenfrietje’ is exclusief verkrijgbaar van 10 september tot 8 oktober in de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam. Uiteraard kan het frietje ook besteld worden in de Bar Bistro van restaurant Bridges*. De prijs van het ‘Sterrenfrietje’ is €6,50.frietje

Teamfriet zoekt een assistent bedrijfsleider

IMG-20180122-WA0010.jpg

Werken in de Frietboutique met het lekkerste friet en ijs, de leukste gasten en fijne collega's. Wij zijn de Frietboutique, een jong en ambitieus bedrijf en we zoeken jou! Lees snel verder!

Hallo ambitieuze dame of heer,

Wij zijn de Frietboutique, een jonge en dynamische organisatie waarbij we als missie hebben de beste friet van het land te bakken. Met 2 winkels, tientallen restaurants met onze friet op de kaart en zelfs ons eigen peper en zout merk zijn we niet te stoppen en dat kunnen we natuurlijk niet alleen. We zoeken per direct een enthousiaste collega met leidinggevende skills die ons team komt verstekren

We verkopen geluksmomentjes ; guilty pleasures die zo goed zijn dat je er makkelijk elke dag voor terugkomt.

Run de winkel alsof deze van jezelf is, denk in oplossingen want problemen bestaan niet. Heb je oog voor detail, weet je de juiste snaar te raken bij mensen (gasten en team), pak je je verantwoordelijkheid en denk je een vestiging zelfstandig te kunnen draaien laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Wat we zoeken:

·       Ondernemingsmentaliteit

·       Ervaring in horeca

·       Representativieteit

·       Warme persoonlijkheid

·       Gevoel voor gastvrijheid

·       Flexibel en dus ook beschikbaar in het weekend

·       Iemand die we kunnen wakker maken voor goede friet

Iemand die snapt dat ijs en friet een dag kan maken of breken. Iemand die flexibel en verantwoordelijk is, ervaring heeft met het aansturen van collega’s en het team kan vormen.

 

Wat wij bieden:

·       Groeien,

·       Werken in een drukke winkel vol leuke gasten en kinderen met de allerbeste producten die er zijn

·       Leuke extra’s (naast onbeperkt ijs en friet) zoals mee naar de leukste feestjes, teamontbijtjes en natuurlijk regelmatig uitjes met elkaar.

·       Een goed salaris

·       Echt veel leren

·       Voel jij je aangesproken en ben jij beschikbaar vanaf begin april Wacht dan niet langer en mail ons je motivatie en cv naar Leanne en Pebbles via info@frietboutique.nl


FRIETBOUTIQUE EN CHEF-KOK ROLPH HENSENS INTRODUCEREN EEN CULINAIR FRIETJE VOOR VALENTIJNSDAG

FRIETBOUTIQUE EN CHEF-KOK ROLPH HENSENS INTRODUCEREN EEN CULINAIR FRIETJE VOOR VALENTIJNSDAG

Zoals vele van ons weten zijn wij niet vies van een bijzonder frietje! Ook dit keer introduceren wij samen met Rolph Hensens een ‘heuse’ special om onze gasten met Valentijnsdag culinair te verassen!

Blog news