Vind onze nieuwe frietbakker en win een jaar lang gratis friet…

Friet van de Frietboutique

Wij zoeken de beste frietbakker van Amsterdam en omgeving. Help jij ons hem vinden? Dan kan je een jaar lang gratis bij ons friet komen eten.

We zoeken een leuke, stoere jongen (of meisje) met kracht in zijn (haar) armen om de friet te snijden en gezond verstand om de friet precies goed te frituren. Maar we kennen hem nog niet, dus willen we jullie hulp inroepen. Kennen jullie onze nieuwe frietbakker? En komt hij bij ons werken? Dan win je een jaar lang gratis friet.

Lees snel verder wie we zoeken en hoe je kan winnen.

Frietboutique frietbakker

Even voorstellen: Marco

Dit is Marco. Marco bakt friet bij onze Frietboutique op de Cornelis Schuyt straat. Hij werkt zo’n dertig uur per week per week en heeft hiervoor bij een paar leuke zaken gewerkt. Eerst als afwasser, maar de chef vond dat hij meer in zich had dus heeft hij ook geholpen met mise en place en als het druk was heeft hij ook geholpen in de bediening. Daarna heeft hij bij de Febo gewerkt (of was het nou bij de Smullers?).

Marco is een stoere jonge kerel, woont in de buurt van Amsterdam en crosst graag op zijn scooter naar de stad. Hij heeft een rijbewijs en gezond verstand. Als er iemand binnen komt lopen, kijkt hij altijd even op en zegt hij netjes gedag. Hij maakt graag een praatje, uiteraard met al zijn leuke collega’s in de boutique, maar natuurlijk ook met de gasten, de gezellige families van Amsterdam Zuid.

Marco vindt het fijn om bij de Frietboutique te werken. Hij krijgt goed betaald, werkt gezellig met collega’s samen. Hij gaat mee naar de openingen van nieuwe zaken en hotels, staat op de leukste feestjes en mag alle nieuwe frietjes, snacks en ijssmaken zelf proberen.

Wat ook bijzonder is aan zijn werk? De twee oprichters Sammy en Pebbles. De bekendste frietbakkers van Nederland leren hem van alles over gastvrijheid, over ondernemen en natuurlijk over hoe je de beste friet maakt.

Lees verder na de foto.

Friet in het de olie

Help ons Marco vinden!

Er is een “maar”: Marco bestaat niet. Daarom zoeken wij een Marco, al maakt het ons niet uit hoe Marco heet. Helpen jullie ons zoeken?

Stuur ons een berichtje met iemand die onze nieuwe frietbakker kan worden. Of tag hem in ons bericht. Of vraag hem om ons een mailtje te sturen op info@frietboutique.nl of bel of app ons (0630412109).

Lees hoe je kan winnen na de foto.

Frietbakker Frietboutique

Win een jaar lang gratis friet

Onze frietbakker wint natuurlijk, met zo’n leuke nieuwe job. Maar jij wint ook. Als jouw tip bij ons komt werken (en blijft werken), dan kan je elke week komen proeven of hij wel echt de beste frietbakker van Amsterdam is. Want je krijgt van ons een jaar lang – 1x per week – gratis friet, met welke saus of special jij maar wil. En als je een keer geen trek hebt in friet, dan mag je ook een ijsje bij ons bestellen.

Jaar lang friet bij de Frietboutique
Blog news