Een heer of dame met spierballen gezocht!

Over de Frietboutique
4 jaar geleden begon het avontuur voor Sammy en Pebbles en maakten zij hun droom waar door hun eerste winkel in Amsterdam te openen. Na het succes in Amsterdam openden zij in April van dit jaar ook hun tweede winkel, op de altijd gezellige Witte de Withstraat in Rotterdam. Met deze inspirerende onderneming, de lekkerste verse frieten, het beste ijs en de heerlijkste snacks maken Sammy en Pebbles iedereen op de Witte de Withstraat blij.

What's in it for you?
Als frietbakker ben jij verantwoordelijk voor het snijden van onze aardappels op het juiste formaat voor perfecte frieten. Vervolgens is het aan jou om met gezond verstand (en een paar keer proeven natuurlijk) de friet precies goed te frituren voordat het aan onze gasten wordt geserveerd. Uiteraard is deze baan super voor jouw armspieren en werk je ook in een onwijs gezellig (en te gek) team dat enthousiast is en hard werkt.

De lekkerste friet mèt

Naast de leuke sfeer op werk is deze baan ook heel leerzaam, jij werkt namelijk voor Sammy en Pebbles, twee topondernemers die op eigen houtje 4 jaar geleden de Frietboutique zijn gestart. Zo zal jij ook veel leren over ondernemen, gastvrijheid en het runnen van je eigen bedrijf.

Om jou echt goed welkom te heten, willen wij jou graag trakteren op een lekker dinertje voor twee bij 108 in Rotterdam, waar wij ook onze frieten leveren! Misschien neem jij wel 1 van je nieuwe collegaatjes mee op jullie vrije avond! De datum van deze avond plannen we tegen de tijd dat jij aan je nieuwe baantje begint. 

Foto.png

We horen graag van je
Ben jij minimaal twee avonden in de week beschikbaar en lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit gezellige team en jezelf te ontwikkelen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we uitzoeken hoe veel en hoe vaak jij zult werken, hier gaan wij graag flexibel mee om. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 304 121 09 of te mailen naar info@frietboutique.nl.

Tot gauw en liefs,

Team de Frietboutique

 

 

 

Blog news