Kom je opwarmen bij ons tijdens de Cool White Winter Fair

De Frietboutique tovert zichzelf om!

Deze week vindt de Cool White Winter Fair plaats op de Witte de Withstraat en daar doen wij gezellig aan mee. De afgelopen dagen was de gezelligste straat van Rotterdam omgetoverd tot een heus ‘witte’ Witte de With en we zetten deze winterse sfeer graag nog even door.

Schermafbeelding 2017-12-11 om 13.11.02.png

Om deze feestmaand goed te vieren, zullen wij op 15, 16 en 17 december onze winkel omtoveren tot een gezellig winterwonderland waar jullie van onze lekkerste Frietboutique oliebollen kunnen smullen, zelf gemaakt door Sammy en Pebbles. Om ervoor te zorgen dat jullie de kou goed kunnen trotseren hebben wij ook heerlijke warme chocomelk.

“Wij hebben bij de Cool White Winter Fair de echte winterklassiekers: oliebollen en warme chocomelk, met een knipoog van de Frietboutique.

Schermafbeelding 2017-12-14 om 19.11.42.png

Ook de rest van de straat blijft niet achter: van Kerstman en storytellers tot Winter Streetfood, er is van alles te zien op de Witte de Withstraat dit weekend! Hou de Facebook pagina van de Cool White Winter Fair in de gaten over wat er allemaal te doen valt komend weekend. 

Wij kijken ernaar uit jullie te ontvangen en verwarmen met friet, snacks, oliebollen en warme chocomel. Wij hebben er nu al zin in.

Liefs,

Team van de Frietboutique

 

 

Blog news