Frietboutique opent in Rotterdam!

De Frietboutique opent in Rotterdam

Het moest er van komen, de vraag was alleen wanneer. Na 2,5 jaar de lekkerste frietjes bakken van Amsterdam mag nu ook Rotterdam genieten van de lekkerste frieten van het land. De Frietboutique opent haar 2e vestiging op 21 April op de Witte de Withstraat 68 te Rotterdam.

Hoe wij de beste frieten bakken? Dat begint allemaal bij de keuze van de juiste boer. Aardappelboer, Arwin Bos, hij selecteert voor ons alleen de beste aardappels die hier worden gepoetst, gesneden en vervolgens op een lage temperatuur worden voorgebakken. Na een half uur zijn de frietjes klaar om op een hoge temperatuur afgebakken te worden. We bakken ze knapperig en krokant. Het schilletje laten we er lekker omheen want dat schilt ;-) Daarnaast is de schil heerlijk en zit vol met vitaminen. Het belangrijkste ingrediĆ«nt in onze friet is de liefde die we erin stoppen. En dat proef je! 

Naast de (h)eerlijke verse frieten serveren wij ook andere heerlijke guilty pleasures maar ook voor heerlijke ijsjes en milkshakes kun je terecht in de nieuwe boutique van Sammy en Pebbles op de Witte de Withstraat. 

Blog news