Nieuwtjes van de Rotterdamse frietbakkers en ijsscheppers

Even een momentje van besef om mee te beginnen; we zijn alweer een maand open in de mooiste stad (oke sorry, samen met Amsterdam natuurlijk ;)) van Nederland! Wat ging de afgelopen maand snel en wat is het geweldig tot nu toe! We hebben al flink wat ijsjes, frietjes (met choco, truffelmayo, satésaus en veel veel meer) en blije momentjes verkocht aan al die gezellige mensen in 010.

As we speak zijn we met veel nieuwe, leuke dingen bezig waar jij sowieso een blokje om voor wil lopen. En nee, dat is niet alleen omdat de Witte de Withstraat zo leuk is (is natuurlijk ook zo), maar ook omdat het heel lekker en very, very instagrammable is :). Hieronder wat nieuwtjes uit 010:

-       Vanaf nu is ons ijs verkrijgbaar bij de nieuwste hotspot in town: Baker’s dough, dit is de eerste cookie dough bar van Nederland. Maak je creatie nóg lekkerder met een bolletje ijs. We zijn benieuwd wat je van de combinatie vindt.

-       Onze snacks kan je nu ook bestellen bij De Witte Aap, een paar deuren verderop. Dus blijf lekker zitten waar je zit, heerlijk op het terras, en wij komen de snacks gewoon naar je toe brengen! Dat is toch ideaal?

-       Aanstaande zaterdag, 27 mei, zullen onze one and only frying queens Sammy en Pebbles een frietcollege geven tijdens Kookgoot 2017 in, juist ja, de Koopgoot in Rotterdam. Tijdens dit college leer je hoe je nou echt het lekkerste frietje kan bakken. Kijk op http://www.opznrotterdams.nl/koopgoot/ voor meer info en het volledige programma.

-       Vanaf 9 juni gaan we van start met onze frietspecials; een aantal keren per jaar zal een andere chef, in samenwerking met ons, een frytastic frietje bedenken. Voor de maand juni kunnen we alvast verklappen dat de chef zijn eigen draai aan het patatje oorlog zal geven wat een smaaksensatie in je mond gaat veroorzaken! #makelovenotwar

-       Ons frietje chocoladesaus gaat hard! Tot nu is er online veel (en positief!) over geschreven en zijn er al bijna 200 frietjes verkocht. Wat is het een gekke, maar lekkere combi hè?! Heb jij ‘m nog niet geprobeerd of wil je het nog een keer eten voordat het te laat is? Je kan het frietje chocoladesaus t/m donderdag 8 juni komen eten #omjevingersbijaftelikken

-       Als we het dan toch over specials hebben, heb je onze Sammy&Pebbles ice sandwich al geprobeerd? Dit is een sandwich met boven en onder 2 homemade cookies (met witte of melk choco) van Bakkerswerkplaats in Rotterdam en hiertussen 2 bolletjes ijs naar keuze! Kom je snel een heerlijke combi samenstellen? Kijk op http://bakkerswerkplaats.nl voor meer info over deze bijzondere bakkerij.

Zien we je snel bij de Frietboutique in Rotterdam of Amsterdam? Oja, nog een speciale tip van ons; het wordt heerlijk warm de komende dagen, dus dan is het erg belangrijk om je hoofd koel te houden met heerlijke ijsjes. En vergeet ook je zoutgehalte niet op peil te houden met een lekker frietje in deze hitte.

Blog news