Aangeboden: Droombaan (inclusief onbeperkt ijs en friet)


Frietboutique Rotterdam is opzoek naar een enthousiaste opschepper die wel tegen een beetje hitte kan. 
We verkopen geluksmomentjes; guilty pleasures die zo goed zijn dat je er makkelijk elke dag voor terug komt. Onze vestiging in Rotterdam is net geopend en we zoeken iemand die ons huidige team komt versterken. Iemand die flexibel en verantwoordelijk is, ervaring heeft met het aansturen van collega’s, niet bang is voor Amsterdammers en de Rotterdammer als wereldburger begrijpt. Goede humor wordt gewaardeerd, creativiteit en eigen initiatief des te beter.

Voel jij je aangesproken en ben jij deze zomer (of langer) beschikbaar? Insta, snap, messenger of mail (info@frietboutique.nl) ons en wie weet word jij ons nieuwe schatje patatje!

Blog news