Een tipje van de Zeemansboter ijsberg!

Schip Ahoy! In Rotterdam hebben we weer wat nieuws én heel heel lekkers; Zeemansboter pindakaas ijs! Dus aan alle kapiteins: kom aan wal in Rotterdam en proef ons stoere ijs!

hoofdslider_nieuw1.jpg

Zeemansboter is ontstaan in de thuishaven van de echte zeemannen; op Katendrecht in Rotterdam. Hier meerden vroeger ladingen pinda's aan vanuit de hele wereld en dit gebeurt nu nog steeds. Zeemansboter bestaat voor 99.8% uit biologische pinda's die een verre reis hebben gemaakt naar Rotterdam en oja, ook een beetje zeezout om het extra lekker te maken. Wanneer je een pot Zeemansboter koopt zit hier een label aan met het schip en containernummer waarmee de pinda's in Rotterdam zijn aangekomen. Hoe gaaf is dat?!

In samenwerking met onze ijsmaker Coen van IJssalon Crusio hebben we ijs met deze Zeemansboter pindakaas nu in de vitrine klaarstaan voor alle stoere (wannabe) kapiteins en zeemannen. En ik kan je vertellen, het is zo lekker dat je bijna je schip verlaat en de oceaan zwemmend wil oversteken voor een bolletje (of 2, 3 of een litertje?!) Zeemansboter pindakaas ijs! Oke, oké, dat is wel erg extreem, maar nu snappen jullie hoe enorm lekker het is ;)

#kapiteinHaakeatyourheartout #zeemansboterijsberg

IMG_9632.JPG

 

 

Blog news