FRIETBOUTIQUE EN CHEF-KOK ROLPH HENSENS INTRODUCEREN EEN CULINAIR FRIETJE VOOR VALENTIJNSDAG

Speciaal voor Valentijnsdag zijn de dames van de Frietboutique de keuken in gedoken met chef-kok Rolph Hensens. Rolph kun je herkennen van HMB Restaurant die hij samen met, gastvrouw en sommelier, Chantal de Raaf runt. Rolph is niet vreemd in de keuken en weet hoe hij bijzondere en klassieke ingrediënten kan combineren tot een gerecht wat voor iedereen toegankelijk is. De nieuwe limited edition bestaat uit niets minder dan verse friet met een crème gemaakt van avocado en citroen geserveerd met gekookte kreeft. Het water loopt ons al in de mond!

friesspecial 2.jpg

De limited edition is vanaf 14 februari tot en met 18 maart 2018 voor €14,- verkrijgbaar in beide filialen van Frietboutique en bij het HMB Restaurant op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Liefs, team Frietboutique & Rolph Hensens

Blog news