Welkom bij Frietboutique

De aller lekkerste, krokante en eerlijke verse friet voor iedereen, dat is waar Sammy en Pebbles voor staan.

In 2013 opende de deuren van de IJsboutique in Amsterdam. Er was ruimte en inspiratie om dit concept uit te breiden met een product dat bij iedereen geliefd is: friet! In 2014 werd na een goede verbouwing het pand aan de Cornelis Schuytstraat heropend: De Frietboutique is geopend!

In april ging er een droom in vervulling met een tweede winkel in de beroemde Witte de Withstraat in Rotterdam

ONZE FRIET

Om de beste verse friet te kunnen maken zijn alleen de allerbeste aardappels goed genoeg. Friet maken lijkt makkelijk maar is een echte ambacht!

De aardappels komen dagelijks vers bij ons binnen en worden met alle liefde gewassen, gepoetst en op de juiste maat gesneden. Vervolgens worden ze op lage temperatuur voorgebakken om later op hoge temperatuur tot in perfectie goudgeelbruin en vooral knapperig gebakken te worden, sausje erbij, GENIETEN! De schil blijft lekker om de aardappel zitten want dat schilt ;-) en daarnaast zit deze vol vitaminen, een mooi voordeel! Maar het allerbelangrijkste is de liefde die het hele team in deze perfecte frieten stopt, je proeft het gewoon!

Voor de beste verse friet in Amsterdam en Rotterdam ben je bij Frietboutique aan het juiste adres.

ANDERE GUILTY PLEASURES

Friet maken zijn we echt pro’s in, voor al het andere lekkers wordt samengewerkt met de beste lokale leveranciers! Mensen met liefde en passie voor het product! Zo is het dus op en top genieten bij Frietboutique!

In Amsterdam serveren wij o.a. de klassieke garnalenkroket van Holtkamp en een stevige rundvleeskroket van Oma Bobs. Loopt het water je al in de mond? Mooi! Want vergeet ook vooral de perfecte kaascroquetten van Van der Linde niet!

In Rotterdam geniet je van de Oude Kaaskroket van banketbakker Van der Heijden (heerlijk met verse pindasaus!) of de MRIJ kroket van Piet van den Berg, de bekendste slager uit Nederland!

Combineer jouw snack met een heerlijke milkshake gemaakt van jouw favoriete ijs smaak uit de vitrine en plof daarna lekker neer op ons terras.

Benieuwd wat wij allemaal hebben? Check onze menukaart en kies jouw favoriet! Wij zetten de frituur vast aan!

Heeft het gesmaakt? Vertel het je vrienden en ons via Facebook of Instagram! #frietboutique

LOCATIES


AMSTERDAM  Johannes Verhulststraat 107 h.  Dagelijks geopend van 12.00uur  - 22.00uur.  Telefoonnummer: 020 664 08 09.  In de omgeving is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.  Met het OV zijn wij vanaf Amsterdam CS bereikbaar met tram 2, halte Cornelis Schuytstraat.     ons menu

AMSTERDAM

Johannes Verhulststraat 107 h. 
Dagelijks geopend van 12.00uur  - 22.00uur. 
Telefoonnummer: 020 664 08 09.

In de omgeving is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Met het OV zijn wij vanaf Amsterdam CS bereikbaar met tram 2, halte Cornelis Schuytstraat.

ons menu

ROTTERDAM  Witte de Withstraat 68 a. Maandag tot en met woensdag geopend van 12.00 uur – 22.00 uur Woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur – 23.00 uur Telefoonnummer: 010 310 62 58.        ons menu

ROTTERDAM

Witte de Withstraat 68 a.
Maandag tot en met woensdag geopend van 12.00 uur – 22.00 uur
Woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 uur – 23.00 uur
Telefoonnummer: 010 310 62 58.
ons menu

DE LEKKERSTE FRIET OOK VOOR RESTAURANTS

Wist je dat… Wij dagelijks ook voorgebakken verse friet leveren aan de horeca? Onze perfecte frieten passen perfect in de vraag naar lokale, eerlijke en verse producten met een goed verhaal.

Geen gedoe met piepers, maar dagverse voorgebakken friet waar je de gasten mee kan verbazen! De perfecte aanvulling op iedere menukaart. Wij doen de mise en place en zorgen voor dagelijks verse en constante kwaliteit!

Bekijk hier aan welke restaurants wij onze verse voorgebakken friet leveren. 

Wij delen ons verhaal en onze frieten graag met jou! Benieuwd naar ons product? Neem contact met ons op via 020 – 664 08 09 of mail naar info@frietboutique.nl en Sammy en Pebbles brengen je graag een gratis proefpakket!

Friet inkopen doe je natuurlijk ook gewoon bij de Frietboutique! Wij leveren verse friet in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en alle andere omliggende steden in Nederland.

FRIET OP DE KAART

Kort na de opening was het Ron Blaauw himself die contact opnam met Sammy en Pebbles. De frieten smaakten hem zo goed en de vraag kwam of Frietboutique hun perfecte verse frieten aan zijn restaurants konden leveren. We zijn vandaag de dag trotse leveranciers van Ron GastrobarHilton Doubletreehet Andaz Hotel en nog veel meer top restaurants in Amsterdam. Uiteraard leveren we ook in Rotterdam, bij onder meer de BiergartenHMB en Brasserie Tines.

Bekijk het filmpje om te zien hoe wij met onze frieten door Amsterdam scheuren. 


Ook geïnteresseerd om frietjes bij ons af te nemen? Stuur dan een mailtje naar info@frietboutique.nl of bel naar 020 6640809 voor meer informatie. We komen graag een proefpakket afleveren.

 

Waarom friet van de Frietboutique?

‘Frietboutique maakt de lekkerste friet van Amsterdam. Zelf kan ik dat niet evenaren’
— aldus Ron Blaauw

FRIET THUIS LATEN BEZORGEN

AK8A2270 Frietboutique Rotterdam day 1.jpg

ONZE HEERELIJKE FRIET THUIS MET FOODORA

Zit je dan, op de bank in je chill outfit met MEGA trek in jouw favoriete Frietboutique items. Geen zin om de deur uit te gaan? No worries! Om het jou nog makkelijker te maken werken wij samen met Deliveroo! Je kunt makkelijk via de app (iPhone of Android) of via onze eigen Deliveroo pagina bestellen en dan bezorgen zij het bij je thuis… Of op je werk, of op jouw feestje!

Wij vinden kwaliteit van onze producten erg belangrijk en daarom bezorgen zij niet overal. De friet en snacks moeten nog vers, warm en krokant zijn als ze bij jou aankomen.

Bestel hier voor:

AMSTERDAM

ROTTERDAM

 
Blog news