Welkom bij Frietboutique

De lekkerste verse friet voor iedereen, dat is waar wij - Sammy en Pebbles - voor staan.

Het begon allemaal in 2013 met de IJsboutique en in 2014 werd het tijd voor een mooie aanvulling op de ijsjes, dus de Frietboutique werd geboren. IJs en Friet, als dat niet de mooiste combinatie ooit is. De Frietboutique werd een feit en opende haar deuren op 1 november 2014. 21 april 2017 kwam daar onze tweede winkel bij, in de beroemde Witte de With-straat in Rotterdam.

Sammy en Pebbles gingen opzoek naar de beste aardappels van het land. We kopen alleen de beste aardappels die bij ons worden gepoetst, gesneden en vervolgens op een lage temperatuur worden voorgebakken. Na een half uur zijn de frietjes klaar om op een hoge temperatuur afgebakken te worden. We bakken ze knapperig en krokant. Het schilletje laten we er lekker omheen want dat schilt ;-) Daarnaast is de schil heerlijk en zit het vol met vitaminen. Het belangrijkste ingrediënt in onze friet is de liefde die we erin stoppen. En dat proef je! 

Naast de (h)eerlijke verse frieten serveren wij ook andere heerlijke guilty pleasures. In Amsterdam kan je hierbij denken aan een klassieke garnalenkroket van Holtkamp of een stevige rundvleeskroket van Oma Bobs. De kaascroquetten komen van "van der Linde", want ja daar valt niet over te twisten. Ook in Rotterdam hebben we natuurlijk heerlijke snacks uit de buurt, zoals de Oude Kaaskroket van banketbakker van der Heijden of de MRIJ kroket van Piet van den Berg, Nederlands' bekendste slager. Bekijk snel ons menu voor alle snacks! 

Combineer je frietje en/of snack met een milkshake die je zelf samenstelt van de ijssmaken uit de vitrine. Je kunt al onze heerlijkheden trouwens nuttigen op ons terras in de gezellige Cornelis Schuytstraat in Amsterdam of de altijd levendige Witte de Withstraat in Rotterdam.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, maar ook met het OV zijn wij goed bereikbaar. In Amsterdam? Vanaf Amsterdam Centraal Station zijn wij te bereiken met Tram 2 halte Cornelis Schuytstraat. Ben je in de buurt van Rotterdam? Dan zijn wij te bereiken met de Metro halte Eendrachtsplein of Beurs.

De Frietboutique produceert ook heerlijke, ambachtelijke voorgebakken verse friet aan restaurants, hotels en café's. Dé verse friet leverancier aan horeca in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Klik hier voor meer informatie.

Heeft het gesmaakt? Vertel het je vrienden en ons via Facebook of Instagram

LOCATIES

  AMSTERDAM  In Amsterdam kan je genieten van onze heerlijke frietjes op de Johannes Verhulststraat 107 h.  Hier zijn wij geopend van maandag tot en met zondag van 12.00uur  - 22.00uur.  U kunt ons ook bereiken op 020 664 08 09. Kom gezellig langs! Zie hier:    ons menu

AMSTERDAM
In Amsterdam kan je genieten van onze heerlijke frietjes op de Johannes Verhulststraat 107 h. 
Hier zijn wij geopend van maandag tot en met zondag van 12.00uur  - 22.00uur. 
U kunt ons ook bereiken op 020 664 08 09. Kom gezellig langs!
Zie hier: ons menu

  ROTTERDAM  Om in Rotterdam onze heerlijke frietjes te kunnen proeven moet je naar Witte de Withstraat 68 a.  Hier zijn wij geopend van maandag tot en met woensdag van 12.00 - 22.00 uur en op donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 23.00 uur. U kunt ons ook bereiken op 010 310 62 58. Kom gezellig langs! Zie hier:    ons menu

ROTTERDAM
Om in Rotterdam onze heerlijke frietjes te kunnen proeven moet je naar Witte de Withstraat 68 a. 
Hier zijn wij geopend van maandag tot en met woensdag van 12.00 - 22.00 uur en op donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 23.00 uur.
U kunt ons ook bereiken op 010 310 62 58. Kom gezellig langs!
Zie hier: ons menu

DE lekkerste verse friet ook voor restaurants

Bij de Frietboutique leveren wij dagelijks voorgebakken verse friet aan de horeca. Onze verse friet past perfect in de vraag van restaurants naar lokale, eerlijke en verse producten met een goed verhaal. Dat is precies wat wij produceren. Aardappels direct van de boer, daarna wassen wij ze, hakken wij ze niet te dik, niet te dun en bakken wij ze voor op een lage temperatuur voor een lange periode een beetje liefde en klaar zijn de lekkerste frieten van het land. Voor de chefs geen mise en place maar wel dagelijks verse en constante kwaliteit.

Bekijk hier aan welke restaurants wij onze verse, traditioneel voorgebakken friet leveren. 

We komen graag ons verhaal vertellen en onze verse friet laten proeven in jouw restaurant. Kortom, bij de Frietboutique moet je zijn voor het inkopen van je verse friet.

Tevens is het mogelijk om een gratis Frietpakket te ontvangen.

Voor meer informatie bel of mail Sammy & Pebbles.

tel: 020-6640809

mail: info@frietboutique.nl

Ron Blaauw

Kort na de opening werden we benaderd door Ron Blaauw himself. De frieten smaakten hem zo goed dat we de vraag kregen of wij onze frieten aan zijn restaurants konden leveren. We zijn vandaag de dag trotse leveranciers van Ron Gastrobar, Hilton Doubletree, het Andaz Hotel en nog veel meer top restaurants in Amsterdam. Uiteraard leveren we ook in Rotterdam, bij onder meer de Biergarten, HMB en Brasserie Tines.

Bekijk het filmpje om te zien hoe wij met onze frieten door Amsterdam scheuren. Ook geinteresseerd om frietjes bij ons af te nemen? Stuur dan een mailtje naar info@frietboutique.nl of bel naar 020 6640809 voor meer informatie. We komen graag een proefpakket afleveren. 

 

Waarom friet van de Frietboutique?

‘Frietboutique maakt de lekkerste friet van Amsterdam. Zelf kan ik dat niet evenaren’
— aldus Ron Blaauw

FRIET THUIS LATEN BEZORGEN

AK8A2270 Frietboutique Rotterdam day 1.jpg

ONZE HEERELIJKE FRIET THUIS MET foodora

Soms heb je trek in friet of in onze snacks, maar geen zin om naar onze gezellige winkel op de Witte de With-straat of Cornelis Schuyt-straat te komen. Daar hebben we alle begrip voor, daarom werken wij samen met foodora. Je kunt makkelijk via hun app (iPhone of Android) of via onze eigen foodora pagina bestellen en dan komen zij het thuis brengen. 

Let op ze bezorgen niet overal, want we willen wel graag dat de friet en snacks nog lekker vers, warm en krokant zijn als ze bij je thuis komen.

Bestel hier

 

 
Blog news