FRIETBOUTIQUE ROTTERDAM

Met onze twee boutiques in de Maasstad hopen wij elke Rotterdammer te kunnen voorzien in de lekkerste frietjes, lokale snacks en ambachtelijke ijsjes.

Witte de Withstraat 68A – 010 310 62 58
Bergse Dorpsstraat 16A – 010 462 22 12

FRIETBOUTIQUE ROTTERDAM

Op 21 april 2017 openden we onze eerste Rotterdamse vestiging op de Witte de Withstraat 68A. Door de grote animo uit de stad is het vier jaar later al tijd voor een tweede locatie in de Maasstad en opent de Frietboutique en IJsboutique op de Bergse Dorpsstraat 16A in Hillegersberg. 

De friet van Sammy en Pebbles is inmiddels befaamd. We halen onbehandelde, duurzame Agria-aardappels rechtstreeks van de boer, zodat de smaakvolle en vitaminerijke schil er omheen kan blijven. De aardappels worden in de boutiques en onze verskeuken met de hand gesneden en vervolgens gebakken in 100% plantaardige olie. Op het menu van de Frietboutique vind je diverse vlees, vegetarische en zelfs vegan snacks. Denk aan de MRIJ Kroket van Nederlands’ bekendste slager Piet van den Berg, de oude kaaskroket van banketbakker Van der Heijden, luxe kreeft- en garnalenkroketten van Patisserie Holtkamp en in Hillegersberg het frietje stoofvlees met de gerenommeerde Slagerij B. Tol & Zn.! 

Naast de ambachtelijke friet en snacks kun je in Rotterdam ook terecht voor een geluksmomentje in een hoorntje. Het dagelijkse vers gedraaide ijs komt van de IJswinckel in Hellevoetsluis.

Bezorgen:

.Onze speciaal samengestelde borrelboxen voor op de boot brengen wij met liefde naar de steiger van de Bergse Voorplas. Deze bestelling kun je telefonisch doorgeven. Bestellen vanuit het park of op de bank doe je via Deliveroo.

Menu:

Klik hier voor de verrukkelijke menukaart van Frietboutique Witte de Withstraat

Klik hier voor onze verrukkelijke menukaart van Frietboutique Hillegersberg

Openingstijden:

Witte de Withkwartier: zondag t/m woensdag 12:00 tot 21:00 uur
donderdag t/m zaterdag 12:00 tot 22:00 uur

Hillegersberg: dagelijks geopend van 12:00 tot 21:00 uur

Contact:

info@frietboutique.nl

Blijf op de hoogte via onze social mediakanalen:

Witte de Withstraat: Instagram – Facebook – Twitter
Hillegersberg: InstagramFacebookTwitter

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker frietboutiquerotterdam.